Bezoek Einstein Atheneum

Op 30 januari gingen we met de klas naar Einstein Atheneum.

Als eerst deden we muziek, voor muziek werden we in 2 groepen verdeeld.
Onze groep deed slagwerk, zoals drum en trommels. Het was heel leuk om te doen, maar de tijd ging zo snel dat we al naar de dansvoorstelling moesten gaan kijken. Eerst begonnen de jongste te dansen. Dit was heel leuk. Toen de jongsten klaar waren begonnen de oudste, ook dit was heel mooi en leuk om naar te kijken. Toen ook de oudste klaar waren, moesten we naar cultuur en filosofie. In cultuur en filosofie moesten we opschrijven wat wij zouden veranderen als we kinderburgemeester zouden zijn. Iedereen had super leuke ideeën. De tijd vloog daar ook voorbij. Daarna was het eindelijk etenstijd!  Na het eten hebben we wat gespeeld en de speelplaats ontdekt. Toen de workshops begonnen, verzamelden we eerst om te vertrekken.

Onze volgende workshop was wiskunde . We waren een beetje te vroeg en mochten daardoor nog 5 minuutjes spelen.
Het was anders dan onze wiskundeles. Het boek stond namelijk op de computer.
We moesten coördinaten zoeken en opschrijven.

De laatste workshop was Engels.
Ik vond het persoonlijk niet zo tof, want de juf duidde je aan zonder dat je het wou.
Ze was redelijk streng.

De dag ging snel voorbij!
We fietsen terug naar school.

Het was een fijne dag

 

Geschreven door Eline en Torben