Dag lieverds in de Rikkiklas!

Liefde is … genieten van het weer!

Dit konden we spijtig genoeg niet ervaren op de eerste schooldag . Maar algauw kwam daar verandering in en konden we genieten van het mooie weer en van heel veel andere lieve dingen: we praatten over liefde en maakten een hartje met hartjes en een tekening waarvan we  heel blij worden.

Liefde is … blij zijn met elkaar!

We leerden de lieve Rikki, onze klaspop en zijn vrienden kennen. We mochten een nieuw klasvriendje verwelkomen in onze klas. Dag Camille, kom er gezellig bij.

Liefde is … uit de bol gaan en samenwerken!

     

 

We ontdekten bekende en nieuwe hoeken in de klas met hun klasafspraken en klasregels. Maar natuurlijk ook hoe we alles terug moeten juist sorteren en netjes opruimen. Ondertussen leerden we ook wat over de vormen: een driehoek, een cirkel, een rechthoek, een vierkant en een heart

                                 

                                           

  

                                                                                                           Nieuw thema: het verkeer!